El “paisatge tecnològic canviant” s’ha convertit en un tòpic comú quan es parla del núvol. Entenem el per què: ajuda a contextualitzar la irrupció i l’avanç que estem experimentant. Però saps tan bé com nosaltres que aquest “canvi” s’ha produït. Les solucions i infraestructures locals sobre les quals vas construir el teu negoci, encara que en el seu moment van ser capdavanteres, són ara menys adaptables, menys útils i menys segures cada dia.

L’elasticitat, l’escalabilitat i l’accessibilitat mai han estat més importants, especialment a mesura que les noves irrupcions continuen posant a prova a les organitzacions, les solucions i els processos. Passar al núvol ha de ser una prioritat empresarial. Igual que qualsevol projecte de gran envergadura, no ha de realitzar-se de la nit al dia. Construeix un pla, prepara la teva organització i fes passos controlats.

Comença per comprendre el poder de Microsoft Dynamics 365 en el núvol i els beneficis que ofereix. Desafia el pensament heretat i els conceptes erronis dins de la teva organització sobre si la teva planificació de recursos empresarials (ERP) o la gestió de relacions amb els clients (CRM) locals poden complir amb les necessitats i expectatives futures. No deixis que la nostàlgia ho freni.

El que funcionava ja no funciona

El primer, i més comú, que diuen alguns empresaris és: “El que tenim funciona bé”. Això pot ser especialment cert per als clients en els espais de finances i operacions, aquells que utilitzen Navision o altres solucions ERP locals.

La idea de canviar o adoptar una cosa nova pot desencadenar aquesta reacció de “prou bo”. El problema, per descomptat, és que el “prou bo” emmascara la complaença, perquè manté el familiar. En les empreses, la complaença sol ser la mort de la innovació i el creixement. Encara que alguns líders continuen insistint que la seva solució local està fent el treball, cada vegada és més clar que la competència està utilitzant el núvol per a accelerar el creixement.

Els clients de Dynamics 365 estan aprofitant les integracions de dades, la funcionalitat llista per a usar, a més de les capacitats avançades d’aprenentatge automàtic i anàlisi predictiva per a optimitzar els processos heretats en temps real, superant, superant i guanyant als seus companys locals.

 

Les teves necessitats no són tan úniques com creus

Un altre obstacle per a la migració és la idea que les necessitats de la teva organització són úniques. Aquesta afirmació és comuna entre les organitzacions locals les solucions de les quals han estat fortament personalitzades al llarg dels anys, sovint atenent necessitats empresarials específiques i puntuals.

La migració pot permetre a una organització eliminar l’enutjosa personalització i les seves despeses, infraestructura i processos subjacents. Sovint, el que un client considera una situació “única” té menys a veure amb les necessitats especialitzades d’un determinat entorn de TU i més amb el que es percep com a propietari i una comprensió limitada del que és possible en el núvol.

A més, Microsoft s’esforça per avançar en les seves solucions en el núvol i garantir l’agilitat i l’adaptabilitat per a satisfer els requisits empresarials moderns. Passar al núvol no és una decisió fàcil: es tracta de grans projectes tecnològics que requereixen planificació i recursos. Encara que les personalitzacions afegeixen complexitat, aquestes modificacions no haurien d’impedir-te passar-te al núvol. La funcionalitat “out-of-the-box”; el codi baix, sense codi; les extensions de codi; i les aplicacions ISV sovint eliminen la necessitat de les teves personalitzacions heretades.

Dynamics 365 ofereix flexibilitat i escalabilitat dissenyades per a créixer amb els negocis dels clients, permetent-los gestionar les seves organitzacions amb dades unificades en temps real.

L’aïllament no garanteix la seguretat ni el compliment de les normes

La conservació de les dades és una preocupació per a la majoria de les organitzacions. Les vulnerabilitats dins de la seva infraestructura i processos de TU poden deixar els sistemes susceptibles a les amenaces externes i a l’explotació. A causa dels esments en els mitjans de comunicació, moltes organitzacions creuen que el núvol no és segura.

La solució impenetrable és un mite, impulsat per la idea errònia que la majoria dels atacs s’originen en l’exterior d’una organització. Sens dubte, les solucions tradicionals de dades en les instal·lacions han estat la pedra angular de les operacions de TU de moltes empreses. Aquest pensament de tallafocs ens va servir durant un temps. Però ja no. Les amenaces han canviat. Les solucions locals depenen de les polítiques, la tecnologia i el programari existent -que poden o no estar actualitzats-, juntament amb el seu personal de TU, que garanteix el manteniment dels últims processos i protocols de seguretat.

Dins d’una solució moderna basada en el núvol, els clients poden aprofitar un marc de seguretat de confiança zero. Zero Trust assumeix que les amenaces potencials ja han “traspassat les portes”. Microsoft és proactiu en la verificació i reverificación de credencials i autenticacions per a minimitzar els riscos i amenaces.

Considera que els sistemes basats en el núvol tenen milions de programes dissenyats per a comprovar i actualitzar els sistemes dels clients, creant còpies de seguretat i ajustant-se a les condicions actuals, mentre que les solucions locals depenen del personal de TU per a fer aquestes coses individualment. Quan es compara amb la creixent sofisticació, velocitat, adaptabilitat i pura organització delictiva dels ciberatacs, és gairebé impossible per a qualsevol empresa protegir-se en un entorn aïllat, no en el núvol. Les solucions en el núvol de Microsoft proporcionen regularment actualitzacions de compliment, seguretat i governança localitzades. Això es tradueix en una major eficiència institucional i organitzativa i en un estalvi de costos, la qual cosa permet als seus equips i al personal de TU centrar-se en altres projectes i prioritats estratègiques que s’alineen amb el creixement, deixant la “càrrega” de la seguretat a Microsoft.

La resistència de la teva empresa pot dependre de quan i com adopti la funcionalitat del núvol

Migrar al núvol té sentit per a l’eficiència i el creixement: el 62% de les empreses que han migrat al núvol van informar d’un augment en la satisfacció dels clients. Migrar al núvol té sentit per a la personalització i l’adaptabilitat: les empreses que han fet la transició a les solucions en el núvol van informar d’un augment del 44% en la velocitat de llançament de nous productes a causa de la utilitat i a les eines especialitzades de les quals disposen. La migració al núvol té sentit per la seguretat i la fiabilitat: les empreses que han fet la transició al núvol van informar d’una reducció del 60 per cent en els incidents de seguretat en comparació amb les seves solucions locals.

Tingues en compte que els avantatges del núvol només poden aprofitar-se plenament mitjançant una migració reeixida, i Microsoft ha desenvolupat les eines, els recursos i el suport d’experts per a ajudar les empreses a realitzar el canvi de manera ràpida, eficient i rendible.

 

Coneix la nostra trencadora proposta per a una migració al núvol, Olivia Express.