El Congrés dels Diputats decideix avui si aprova el projecte de llei de creació i creixement d’empreses, batejat pel Govern com a “Ley Crea y Crece”. La vicepresidenta primera del Govern i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ressalta que la futura norma simplifica els tràmits i aplica mesures contra la morositat en les operacions comercials, una de les principals causes dels problemes de liquiditat i rendibilitat i solvència de moltes empreses, especialment les pimes.

En aquesta llei que s’aprova avui també s’incorpora l’obligació d’expedir i remetre factura electrònica en totes les relacions comercials entre empreses i autònoms per a garantir així una major traçabilitat i control dels pagaments. Es comença amb el tram d’empreses que facturen més de 8 milions per a donar pas al cap de dos anys a totes les empreses. Això obliga a preparar els nostres ERPs per a incorporar la facturació electrònica, si no volem realitzar-ho en dues plataformes diferents. Tenint-ho integrat ens estalviem el temps per a gestionar-ho, reduint la càrrega de treball sense valor afegit a les persones responsables d’efectuar-ho i evitem l’error humà que en aquests casos pot succeir.

Fa unes setmanes, dins del marc de la setmana digital, vam realitzar un seminari online on vam donar les claus de la nova llei i com aplicar-ho en el nostre Business Central (Navision). Us deixem amb l’enregistrament (en castellà) i si tinguessis alguna pregunta o vols més informació, et deixem el nostre formulari de contacte i estarem encantats d’ajudar-te.

 

 

Si vols contactar amb nosaltres: