Ja està disponible a l’Appsource de Microsoft l’app per a Business Central, BC CAT. L’extensió que possibilita poder treballar amb l’idioma català a l’ERP per a PIMES de Microsoft.

L’idioma català no està disponible de manera nativa, per aquesta raó a Olivia hem realitzat la traducció de tots els elements traduïbles amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Estem en converses amb Microsoft, la Generalitat i les principals institucions en defensa de la llengua catalana, per a avançar en el projecte i incloure l’idioma català com a idioma natiu de la solució, podent així traduir tots els punts de menú que avui dia no són accessibles. En aquest projecte busquem poder tenir una experiència total en català, com en altres solucions de Microsoft com Microsoft 365 o Dynamics 365 for Sales.

Per a la seva difusió, hem presentat la web businesscentral.cat on expliquem el projecte en col·laboració amb la Direcció de Política Linguística per a donar suport a l’ús del català en l’àmbit del software i l’empresa, dins del programa “Català i empresa, ja estàs al dia?”

 

 

 

 

És important destacar, que la configuració de l’idioma a Business Central és individual per usuari, es a dir, cada persona de l’empresa pot decidir en quin idioma prefereix treballar (dels més de 40 disponibles). Pel que la instal·lació de l’aplicació per a Business Central amplia les possibilitats d’idioma per als usuaris. Podent triar, continuar utilitzant els idiomes ja existents o canviar a l’idioma català.

L’aplicació a l’appsource està disponible per a la versió actual del ERP, la versió 19.0, però si utilitzes una versió anterior t’animem a contactar amb nosaltres al següent formulari perquè puguem facilitar-te l’extensió i eines per a informar els teus usuaris com seleccionar l’idioma.

En el següent vídeo, et mostrem com podria ser el teu Business Central amb l’app BC CAT: