Des del seu llançament a l’abril de 2018, Dynamics 365 Business Central ha estat adoptat cada vegada més per organitzacions que busquen transformar digitalment els seus negocis. A l’octubre de 18, Microsoft va llançar Business Central per implementacions locals com el cas d’Espanya. Aquesta última release porta una actualització de Business Central que té com a objectiu millorar la satisfacció actual dels clients amb el producte.

Noves i potents funcions per als usuaris empresarials

Microsoft està portant la productivitat al següent nivell en oferir una experiència fluida i fàcil per a tots els clients de Business Central – aquells que utilitzen la interfície web al navegador o la moderna aplicació de Windows per a l’escriptori. La combinació de les tendències modernes al voltant de les aplicacions basades en la web i els complexos requisits d’un client de Business Central va donar lloc a diverses millores que aborden la productivitat d’un professional ocupat.

Entre aquests molts canvis, s’ha habilitat encara més escenaris centrats en el teclat al voltant de les característiques importants del producte, tenint en compte la velocitat d’entrada i anàlisi de dades, com l’ús i la personalització d’entrades ràpides, la classificació de llistes mitjançant el teclat i la navegació pels camps i grups de dades. S’ha introduït diverses millores en les característiques relacionades amb el context del client, com un indicador de context de la data de treball. També s’han afegit opcions que permeten als usuaris avançats ser encara més productius, com la manera d’enfocament, la recerca millorada i la nova opció d’inspeccionar les dades de la taula darrere d’una pàgina (anteriorment About This Page). També hem abordat la retroalimentació relacionada amb els filtres en l’exportació a Excel (afegint una opció fàcil d’Obrir en Excel), l’experiència d’auto-guardat comú (que inclou un nou indicador d’auto-guardat), i els elements moderns de la interfície, com ara la barra d’accions actualitzada i la navegació de tots els productes.

A més, Business Central es torna més intuïtiu gràcies a una experiència de personalització avançada ia una millor capacitat de descobrir noves funcions, que inclou menús d’acció i grups actualitzats en tot el producte, però també la capacitat de personalitzar perquè s’adaptin a les preferències de l’usuari.

Millores de rendiment, fiabilitat i escalabilitat

No importa la indústria o la mida d’una petita o mitjana empresa (PIME), els usuaris esperen un servei fiable i una plataforma en la qual puguin gestionar el seu negoci, col·laborar i realitzar-la. Juntament amb la nostra onada de noves i innovadores funcions, Microsoft ha invertit molt en augmentar el rendiment, la fiabilitat i l’escalabilitat de Business Central, en tota la plataforma i en les aplicacions empresarials.

Business Central funciona molt més ràpid amb un enfocament en els escenaris típics de negoci i patrons d’ús. L’experiència en el navegador és més sensible gràcies a la càrrega sota demanda dels elements de la pàgina, els recursos del servidor estan optimitzats per a una ràpida interacció amb l’usuari, i la base de dades ha estat ajustada per manejar més dades i carregar-los més ràpid.

Els usuaris experimenten un servei més estable perquè les actualitzacions es programen per adaptar-se al negoci individual, els usuaris ja no es veuen interromputs pel manteniment durant les hores de treball, i també hem madurat les pràctiques de salut del servei per garantir el màxim temps de activitat. Els usuaris que necessiten assistència ara tenen una sola pantalla a través de la qual poden trobar material d’autoajuda, compartir idees amb la comunitat i sol·licitar assistència que també s’ha simplificat per reduir el temps de resposta.

L’equip de seguretat de Business Central treballa incansablement entre bastidors per salvaguardar la seguretat de les dades. A més de la millora contínua de la infraestructura i processos de seguretat, Microsoft s’assegura que Business Central continuï complint amb les normes de seguretat i privacitat de la indústria ISO27001, ISO27017, ISO27018, SOC 1 i 2 Tipus 2, HIPPO BAA, i FERPA . Per a més detalls i una llista de tots els certificats.

Accessibilitat

Business Central està preparat per donar suport a la diversitat de la teva personal, on tant les interfícies d’escriptori com les mòbils són ara altament accessibles.

Aplicació base com aplicació

Microsoft està invertint en la plataforma per facilitar l’accés dels ISVs al núvol. S’aconseguirà dividint l’aplicació que hi ha avui en una aplicació de sistema i una aplicació com a extensió, compilada a AL usant Visual Studio Code.

Dades i AI

L’última gran inversió per a l’edició d’abril és començar el curs cap al futur de la IA i les dades. L’única plataforma que importarà en la pròxima dècada és la plataforma de dades i l’única núvol que importarà és el núvol d’IA. Microsoft ha de assegurar-se que tingui el seny de les dades, el que significa que ha de fer inversions per emmagatzemar les dades dels productes en el Servei Comú de Dades (CDS) per a Aplicacions. El primer serà enfortir i preparar la integració amb Dynamics 365 for Sales a través de CDS for Apps, després assegurar que les dades de Business Central contribueixin a la comprensió intel·ligent (sincronització de notes, predicció de pagaments tardans) en AI for Sales apps i, finalment, que els usuaris de Business Central obtinguin una comprensió intel·ligent generada per Dynamics 365 Sales Insights (puntuació predictiva d’oportunitats).