Quatre elements essencials per a col·laborar com una sola empresa, a qualsevol lloc.

En tots els sectors, estem navegant pel nou món del treball híbrid. Junts, estem construint un model mixt que permet una major flexibilitat quant a quan, on i com es treballa, i aquest model ha arribat per a quedar-se. Però les organitzacions no poden deixar que la flexibilitat es converteixi en esforços de treball separats i desarticulats; han de permetre que tota l’organització funcioni com un sol negoci, a tot arreu.

Amb Dynamics 365 + Microsoft Teams, Microsoft ajuda les organitzacions a aconseguir aquest objectiu, facilitant a les persones de qualsevol funció o departament la connexió, la comunicació i la col·laboració en les funcions empresarials, sense importar quan, on o com estiguin treballant.

L’essencial per a la col·laboració entre organitzacions

A mesura que les empreses donen forma a la seva estratègia de lloc de treball híbrid, creiem que hi ha quatre “elements essencials de col·laboració” que han de tenir en compte per a poder treballar com una sola empresa, a tot arreu.

 

1. El nou flux de treball ha de connectar a tots, en totes les funcions de l’empresa

En un món de treball híbrid, la col·laboració digital ha d’ajudar a ampliar les xarxes, no a restringir-les. Per això Microsoft està facilitant a qualsevol usuari de Dynamics 365 la cerca de diverses perspectives, aprenentatges i coneixements des de qualsevol lloc de l’organització, entre vendes i enginyeria, màrqueting i finances, línies de venda i servei al client.

Els usuaris de Dynamics 365 aviat podran convidar a qualsevol usuari de Microsoft Teams de tota l’organització a veure i col·laborar en els registres empresarials dins del flux d’un xat o canal de Teams. Això permet a tots els membres de l’organització contribuir directament a les activitats empresarials en el moment, sense necessitat de canviar de context en múltiples aplicacions i fonts de dades.

Les organitzacions estan aprofitant al màxim aquesta oportunitat. L’empresa d’assessorament d’assegurances Willis Towers Watson planeja posar la potent combinació de Microsoft Teams i Microsoft Dynamics 365 Sales en mans de tota l’empresa perquè qualsevol persona, des dels venedors fins als agents de servei, pugui compartir i col·laborar des de Teams o Dynamics 365 Sales sense canviar d’aplicació. En Rockwell Automation, empresa mundial dedicada a l’automatització industrial i a la transformació digital, els venedors i directors de vendes tenen accés a Dynamics 365 i Microsoft Teams per a poder col·laborar amb altres venedors i grups de tota l’empresa.

2. Els equips han de poder connectar-se en qualsevol lloc, en qualsevol moment i en qualsevol canal

En el món anterior a la COVID, la col·laboració era en gran manera sincrònica, amb els membres de l’equip treballant en un problema al mateix temps, ja sigui en persona o en una reunió virtual. Però avui, la col·laboració ha de ser també asíncrona. A més de la capacitat de reunir-se en directe en vídeo, els treballadors també necessiten la capacitat de compartir registres de clients, casos de servei o fluxos de treball amb qualsevol expert de l’organització, en el flux del seu treball en Dynamics 365, i permetre que aquest expert afegeixi valor des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Per exemple, les organitzacions poden habilitar la col·laboració asíncrona incorporant chatbots en el flux de treball. Amb les noves capacitats de chatbot en Dynamics 365 Human Resources, els empleats poden veure els dies de vacances que els queden per gaudir i enviar sol·licituds de permisos des de Teams, sense haver de visitar un portal de recursos humans separat. Els treballadors només han d’escriure unes poques paraules clau i un chatbot pot ajudar-los fàcilment a conèixer els dies de vacances disponibles o a sol·licitar permisos. Els gerents poden revisar i aprovar fàcilment les sol·licituds de vacances amb uns pocs clics. Amb aquesta experiència d’autoservei, els empleats i els directius poden treballar junts en tasques senzilles de RH des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, tot això dins del flux de treball amb Teams.

Totes les organitzacions, grans i petites, necessiten incorporar la col·laboració al flux de treball. Amb Dynamics 365 Business Central, les petites i mitjanes empreses també poden connectar a les persones, els processos, els coneixements i la col·laboració entre equips funcionals per a prendre millors decisions més ràpidament. Ara, en la vista prèvia, els usuaris de Business Central poden pegar un enllaç a qualsevol registre de Dynamics 365 en un xat de Microsoft Teams, i aquest l’expandirà en una targeta compacta per a compartir-la amb els companys de treball. Poden veure els detalls de la targeta, editar les dades i emprendre accions sense sortir de Teams, ja sigui en l’oficina, a casa o sobre la marxa. A més, els usuaris poden buscar contactes comercials, proveïdors i clients que poden compartir-se en el xat o utilitzar-se per a obtenir detalls complets i procesables en una finestra de Teams.

3. La col·laboració ha d’anar més enllà de l’oficina

La recerca mostra que el treball a distància va augmentar les interaccions amb els equips immediats i les xarxes pròximes, però va disminuir dràsticament les interaccions amb les xarxes més llunyanes. Aquesta és una tendència preocupant per a les empreses, que pot conduir a problemes com el pensament de grup o l’aïllament dels empleats. Dynamics 365 i Teams ajuden les organitzacions a acostar cada xarxa perquè els més pròxims al problema puguin accedir a les persones i a la informació que necessiten per a impulsar la innovació, independentment de la seva ubicació.

En la primera línia del comerç minorista, per exemple, és fonamental tenir a mà la informació més precisa sobre els productes i l’inventari, així com coordinar les tasques importants per a mantenir les botigues en funcionament de manera eficient. La nova funcionalitat de gestió de tasques ara disponible en Dynamics 365 Commerce permet als gerents i treballadors crear llistes de tasques, gestionar els criteris d’assignació i realitzar un seguiment dels estats de les tasques de forma integrada entre el back office de Dynamics 365 Commerce, el comerç de la botiga i les aplicacions de Teams.

Mattress Firm, un dels principals minoristes especialitzats en matalassos d’Estats Units, proporciona als associats minoristes dispositius Microsoft Surface Go que integren les aplicacions de Dynamics 365 Commerce i Office 365. El sistema de punt de venda mòbil pot permetre’ls interactuar millor amb els clients mentre accedeixen a experts i informació de vendes en Teams, tot en temps real.

La col·laboració es produeix en el moment, entre qualsevol persona, des de l’oficina a casa fins a la planta de producció o les plataformes petrolíferes. Per exemple, en els pròxims mesos, Microsoft introduirà noves formes perquè els tècnics de camp es mantinguin connectats a les ordres de treball, la informació i els experts en temps real, fins i tot des d’alguns dels llocs de treball més remots, tot això amb una perfecta integració entre Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 Remote Assist i Teams.

Saint-Gobain, líder mundial en la fabricació de materials de construcció sostenibles i d’alt rendiment, utilitza Microsoft Dynamics 365 Remote Assist amb HoloLens i Teams per a ajudar els seus experts en processos a solucionar virtualment els problemes dels equips a les seves fàbriques de tot el món, així com per a formar als tècnics més ràpidament. I els treballadors de primera línia amb base en les plataformes de Chevron en alta mar utilitzen uns auriculars de realitat mixta HoloLens equipats amb Microsoft Dynamics 365 Remote Assist i Microsoft Teams per a connectar-se amb els seus col·legues en terra i dur a terme mesures de seguretat virtuals.

4. El nou món del treball ha de ser personalitzat

A més de millorar la forma en què les persones treballen juntes en tota l’organització, la col·laboració hauria de millorar la forma en què les persones i els departaments es relacionen amb els clients finals, permetent a tots oferir experiències més personalitzades. En un món de treball híbrid, és clar que els esdeveniments virtuals continuaran sent un mètode clau per a relacionar-se amb els clients, i les expectatives dels clients d’una experiència personalitzada han augmentat.

Enguany, els professionals del màrqueting podran configurar, promocionar i informar sobre els esdeveniments allotjats en Microsoft Teams des de Dynamics 365 Màrqueting. En uns senzills passos, podran exportar les dades dels assistents i veure els segments de clients creats en Dynamics 365 Màrqueting en funció de l’assistència de l’audiència. Els viatges dels clients, incloent els correus electrònics d’inici, també es creen automàticament per a nodrir als assistents. Els usuaris poden personalitzar encara més el contingut i les experiències per als assistents en funció de com es comprometen i orquestren els viatges personalitzats dels clients.

Un negoci, a tot arreu: Col·laborar en el flux de treball

A mesura que la definició de lloc de treball continua evolucionant, totes les organitzacions necessiten reunir les persones, els coneixements i els processos empresarials en espais de col·laboració. Aquestes quatre capacitats essencials -integrades en Dynamics 365 i Teams- ajudaran a tots els integrants de la teva empresa a treballar junts des de qualsevol lloc d’una manera més fluida i natural.

 

Post traduït de l’original Across your business, collaborate in the flow of work with anyone, everywhere