Microsoft Dynamics és un dels líders en la indústria de software empresarial com ERP (Enterprise Resource Planning) i CRM (Customer Relationship Management).

Escollir el software adequat és important, i sens dubte has fet la teva tasca i has descobert la funcionalitat que ajudarà a la teva empresa a automatitzar, organitzar i avançar.

Però una vegada que hagis preseleccionat una solució de Microsoft Dynamics, una decisió igualment important serà triar un partner amb el qual treballar. Un partner de confiança t’ajudarà amb la instal·lació, però hauria de ser capaç de fer molt més. El partner adequat pot assegurar que el teu projecte es mantingui en el camí correcte, dins el pressupost, i inclou els paràmetres adequats per ajudar-te a assolir els teus objectius de negoci.

Pot semblar difícil triar entre diversos socis tecnològics, però fer-ho és vital per a l’èxit del teu projecte d’ERP o CRM.

Aquí hi ha cinc coses que has de buscar en un soci de Microsoft Dynamics:

1. Té un coneixement expert del producte?

Voldràs que el teu partner tingui un ampli coneixement dels productes de Microsoft perquè pugui assessorar-te en la selecció. Ha d’entendre la trajectòria de Microsoft i també la direcció en què es dirigeix ​​per poder ajudar-te a planificar el creixement futur. Tria un partner que estigui alineat amb l’estratègia de Microsoft i sigui coneixedor de totes les solucions voltant per proposar la millor solució per al client i no únicament segons els coneixements que tingui.

2. Té experiència en el teu sector?

¿Ha treballat el partner amb altres empreses similars a la teva? Demana referències i revisa-. Si el partner ha ajudat amb èxit a altres en el teu nínxol de mercat, és molt probable que comprengui els teus processos i objectius, estigui familiaritzat amb els teus desafiaments i pugui anticipar-se a les teves necessitats. És cert que cada organització és diferent, però l’especialització en un sector haurà permès tenir un saber fer que t’ajudarà a assessorar-millor.

3. Té un personal experimentat i un equip compromès?

Les implementacions de projectes seran reeixides si l’equip del partner té experiència i passió pel projecte. Pregunta qui exactament treballarà amb tu i quines són les seves qualificacions. Quant de temps han estat membres de l’equip en la companyia i en el sector?

4. Té un historial positiu pel que fa a implementacions?

Demana als partners de Dynamics que entrevisti, que li proporcionin algunes dades i xifres que indiquin els índexs d’èxit dels seus projectes en termes que siguin significatius per a tu. Esbrina quin percentatge dels seus projectes estan dins del pressupost. Per als projectes que incorren en despeses addicionals, esbrina quines són les circumstàncies que estan darrere de l’ampliació.

5. Té un pla de suport sensible?

No has de assumir que vas a encendre l’interruptor un dia i mai més necessitaràs l’ajuda de l’implantador. A mesura que l’organització continuï creixent, també ho faran les teves necessitats. Potser vulguis nous informes o necessitis afegir nous usuaris. Eventualment hi haurà actualitzacions i millores. I si necessites un solucionador de problemes, és bo saber on pots trucar i obtenir l’ajuda.

Identificar els criteris que són importants per a tu i identificar com s’adapta el partner t’ajudarà a triar un soci que sigui capaç de complir amb els teus estàndards. Quan es tracta d’això, la contractació del partner adequat es basa parcialment en qui t’agrada més, amb qui et sents còmode treballant i en qui confies.

Podem respondre’t aquestes preguntes?
Contacta amb nosaltres
reCAPTCHA