Tradicionalment, les fonts de dades de eDiscovery es limitaven principalment a l’correu electrònic i a l’emmagatzematge en el núvol. No obstant això, les organitzacions modernes requereixen que el eDiscovery s’estengui a les eines de comunicació i col·laboració basades en el xat. Això crea nous reptes, com la identificació de les persones d’interès (custodis) i el contingut pertinent. Amb el creixement exponencial de les dades, hi ha també una necessitat urgent d’una major visibilitat de les dades cada vegada més nombrosos per al seu examen.

Compartim diverses noves capacitats en Microsoft 365 per ajudar-te a gestionar el eDiscovery per Teams de Microsoft i Yammer amb una major visibilitat de l’contingut dels casos.

Suport de eDiscovery per Teams

La retenció legal dels missatges dels canals privats de Teams de Microsoft ja està disponible. La retenció legal és crítica per preservar totes les còpies dels missatges i ajudar a prevenir la manipulació de l’contingut, i és vital per a les investigacions legals. Ara pots aplicar la retenció legal als arxius i missatges dels canals privats.

Per obtenir més informació sobre aquesta capacitat i de com incloure canals privats en la seva recerca, llegeix Posar en espera legal a un usuari o equip de Microsoft Teams.

També Microsoft ha anunciat recentment la disponibilitat general de la reconstrucció de converses de Teams de Microsoft. Amb la solució integrada de reconstrucció de converses, pots identificar els xats rellevants mitjançant l’ús de consultes específiques i incloure missatges contextuals en la teva col·lecció. Els missatges individuals es van teixint els junts i es presenten en el conjunt de revisió. Des d’aquest conjunt de revisió pots anotar, etiquetar i redactar converses senceres o missatges individuals. Això t’ajudarà a revisar i exportar eficientment diàlegs complets sense haver de realitzar múltiples recerques per entendre el context al voltant dels missatges.

La reconstrucció de converses està disponible avui. Aconsegueix més informació llegint Revisar converses en Advanced eDiscovery.

La reconstrucció de la conversa dels equips de Microsoft enllaça els missatges individuals i es presenta en el conjunt de revisió

Suport de eDiscovery per Yammer

Yammer és una aplicació de productivitat crítica per a la col·laboració i l’intercanvi entre organitzacions. Yammer ara suporta el eDiscovery per a noves xarxes i per a clients existents en mode natiu. El eDiscovery per Yammer està generalment disponible avui, i el eDiscovery avançat per Yammer està ara disponible en vista prèvia pública.

Microsoft planeja donar suport capacitats addicionals com la reconstrucció de converses a Advanced eDiscovery a finals d’aquest any. Pots obtenir més informació sobre el eDiscovery i l’Advanced eDiscovery for Yammer en aquesta FAQ.

Els llocs d’eDiscovery ara inclouen a Yammer

Visibilitat ampliada de l’contingut de el cas

A mesura que augmenta el volum de dades, el procés de revisió pot ser un desafiament. Ara Microsoft ofereix una major visibilitat de les teves activitats d’Advanced eDiscovery.

En primer lloc, Microsoft està publicant informes a nivell d’inquilí. Els informes de nivell inquilí proporcionen una visió que afegeix informació sobre els custodis, les fonts de dades, les comunicacions i els casos. Amb aquesta capacitat, pots filtrar la teva vista en la base de diversos criteris i exportar la informació agregada per a la seva posterior anàlisi. Aquests informes ajudaran les organitzacions a gestionar millor el seu procés general de eDiscovery.

Una altra capacitat que s’està llançant és un tauler personalitzable, que et permet veure visualment els informes i les dades de eDiscovery. També es poden prendre mesures massives durant l’avaluació primerenca dels casos, com la selecció de les dades que no responen. A més, fins i tot abans de començar el procés de revisió, el tauler pot ajudar-te a analitzar ràpidament el contingut, identificar tendències o estadístiques clau i desenvolupar la teva estratègia de revisió. El panell dinàmic és personalitzable, de manera que pots afegir, eliminar i configurar els ginys adequats per al teu cas i aprofundir en el seu contingut a través de les imatges.

Redueix el risc i gestiona el compliment amb Microsoft 365

A l’proporcionar eDiscovery natiu a la plataforma Microsoft 365 i a l’estendre per incloure dades fora de l’Office 365, proporciona una forma eficient i eficaç d’ajudar a gestionar els teus litigis o investigacions internes en el lloc. Aquestes capacitats de eDiscovery són només una part de les capacitats de compliment més àmplies per ajudar-te a gestionar el risc i el compliment.

Recentment es van introduir connectors nadius a sistemes de tercers per ajudar-te a introduir les dades adequades en la teva organització. La nova solució d’administració de registres et permet incorporar i administrar fàcilment programes de retenció complexos, declarar els elements com registres immutables i automatitzar la retenció en funció dels esdeveniments. També Microsoft integra classificadors entrenables a Records Management per ajudar a categoritzar teus registres. Totes aquestes capacitats complementen i amplien les seves activitats de eDiscovery perquè les investigacions siguin més eficients i eficaços.

Finalment, per ajudar-te a interpretar els requisits i reduir el risc legal de les lleis de protecció de dades, també vam anunciar recentment diverses avaluacions noves disponibles a la vista prèvia pública de la puntuació de compliment de Microsoft.