Els empleats són el motor de qualsevol negoci. Són la cara visible de l’empresa a l’hora de tractar amb clients, proveïdors i una infinitat d’elements externs amb els que una empresa ha de relacionar cada dia. Els empleats coneixen el seu negoci, la seva naturalesa, la seva forma de funcionar. Els empleats són un actiu vital. I ho seguiran sent sigui quin sigui el grau de digitalització d’una empresa.

No hi ha acció més determinant per a una companyia, que ajudar els seus empleats a potenciar les seves capacitats.

Vivim una època on l’automatització, l’arribada de noves tecnologies i la digitalització s’està portant tots els focus. I és normal. Així ha de ser. Es tracta d’un canvi de paradigma tremendament vital per al futur de les nostres empreses. No obstant això, això no ha de minimitzar una màxima que s’imposa des que l’ocupació, és ocupació; Cal treballar per facilitar l’augment de capacitats de la plantilla tot el possible. I la tecnologia és aquí per potenciar i beneficiar a l’equip humà, ja es trobi treballant en una oficina, sigui part de l’equip de vendes, del de producció …

Visibilitat, col·laboració i agilitat

Lus empleats amb accés a dades i visualitzacions interactives estan millor equipats per respondre a preguntes dels clients o identificar ineficiències en els processos de producció. A més, quan els empleats d’una àrea funcional comencen a entendre com es creuen els diferents processos de negoci, poden accelerar la prestació de serveis, captar més oportunitats i aprofundir el seu lideratge de pensament. Una filosofia que atorga als empleats un paper actiu en la presa de decisions destinades a optimitzar els processos de l’empresa.

A més, la visibilitat i la col·laboració van de la mà, capacitant als empleats perquè contribueixin a tots els aspectes del negoci. Per exemple, un tècnic de camp pot proporcionar informació valuosa sobre el disseny d’un actiu, identificant una oportunitat per per reduir costos i millorar el rendiment d’un producte. Els empleats també tenen l’oportunitat d’aprendre i treballar de diferents maneres, afegint valor mitjançant la cadena de subministrament, vendes o producció. Més enllà dels beneficis de productivitat, la col·laboració ajuda als fabricants a capacitar els empleats i desenvolupar el seu talent de forma més ràpida.

Dynamics 365

La peça final del trencaclosques és augmentar l’agilitat en l’organització. Des del suport a la robusta tecnologia mòbil fins al canvi de personalitat dinàmic dins de CRM i ERP. Aquesta última estratègia és especialment innovadora quan es tracta de transformar la forma en què un fabricant dóna suport als seus empleats. Un tècnic pot crear noves pistes per monitoritzar o identificar els competidors d’un compte. Un representant de vendes intern pot canviar a un paper de servei al client, accedir instantàniament a opcions de suport, passos de solució de problemes assistits per aprenentatge automàtic i un perfil de client ric per entendre i atendre les necessitats del client.

La manera més fàcil de millorar el rendiment dels empleats és mitjançant la simplificació de tasques quotidianes i complexos projectes a través d’una sola plataforma Microsoft Dynamics 365 unifica les capacitats CRM i ERP, capacitant a cada empleat i potenciant la seva integració en la cultura de millora de processos.

Dins el programari. Independentment del paper que ocupin, els empleats poden ajudar els clients amb una sol·licitud de servei, informar a l’equip de vendes sobre una oportunitat de venda creuada o compartir coneixements basats en el rendiment del producte i les dades de la cadena de subministrament. Mitjançant la integració amb les inversions que ja ha realitzat i l’ampliació de funcionalitats a la carta, Microsoft Dynamics 365 accelerarà la teva transformació digital per garantir que cada empleat pugui aportar el màxim valor.

Una força de treball digitalment habilitada permet al teu negoci anticipar, adaptar i reconduir els processos de negoci cap a les necessitats dels clients i les noves oportunitats.