Un dels aspectes sorprenents de la innovació és que pot procedir de qualsevol part de la teva empresa. De fet, ha de ser així. Per aquest motiu, l’eliminació de les barreres a la col·laboració és una de les millors maneres d’aprofitar la creativitat del teu equip. Les eines que el teu equip utilitza per a compartir arxius, reunir-se i xatejar al llarg del dia poden fer que aquesta col·laboració sigui fluida o obstaculitzar el rendiment del teu equip.

Les preocupacions pel control de versions i la comunicació dificulten la creativitat, a més de la productivitat, per la qual cosa les eines adequades també han d’abordar aquests problemes. Independentment de si has de treballar amb treballadors remots, emprats en diferents zones horàries, proveïdors externs o amb una plantilla que treballa íntegrament a les oficines, Microsoft Teams et permet:

 

 

Microsoft Teams, que forma part de Microsoft 365, ofereix un enfocament més humà del treball en facilitar una comunicació fluida i permetre el treball en equip en qualsevol moment i lloc. El teu equip pot xatejar, reunir-se i col·laborar en temps real i, en disposar de les aplicacions d’Office en tots els dispositius, els teus empleats poden treballar des de qualsevol lloc. I amb 1 TB d’emmagatzematge en OneDrive segur, compartir arxius de gran grandària no constitueix cap problema. Els documents que necessites estan sempre disponibles, quan els necessitis.

La majoria dels equips utilitza de mitjana sis eines diferents per a col·laborar en projectes.

 

Abans, no tenia l’oportunitat de col·laborar amb determinades persones de l’empresa a causa de la seva ubicació. Ara puc demanar-los idees. Això ha contribuït a fomentar aquesta cultura de derrocar murs i parlar els uns amb els altres, independentment d’on ens trobem. 

Greg Raece – Director general d’ Online Metals 

 

Microsoft 365 millora la comunicació i el treball en equip en millorar l’accés a la informació i les eines que necessites a través de Microsoft Teams, el teu centre de col·laboració en equip. Des de les videoconferències i el xat fins a treballar junts en documents compartits, Teams manté les teves converses protegides i et permet accedir a elles fàcilment.