Hem afegit a OSSII, la nostra solució per a ampliar les funcionalitats estàndard del SII en Business Central, l’IVA suportat no deduïble utilitzat en la presentació del SII en les factures i abonaments de compres.

Què és l’IVA suportat no deduïble?

No tot l’IVA suportat de l’activitat de l’empresa serà deduïble, perquè ho sigui ha de complir els següents requisits:

  • Ha d’estar justificat : ha d’estar reflectit en una factura que contingui totes les dades formals obligatoris, com el CIF, raó social, data, desglossament de l’IVA i base imposable.
  • Ha d’estar vinculat a l’activitat que desenvolupa l’empresa
  • Ha d’estar reflectit en els llibres comptables, inherent a tota persona que desenvolupi una activitat empresarial.
  • L’IVA suportat generlament, podrà deduir-se en una màxim de 4 anys des de la data de la factura.

Si no compleix aquests requisits, l’IVA no podrà ser deduït i actualment dins de la funcionalitat del SII estàndard de Business Central, aquest cas no està contemplat. Pel que hem afegit aquesta funcionalitat per a facilitar aquesta gestió del dia a dia del departament d’administració.

Afegim millores en la solució conforme s’introdueixen canvis o detectem en els nostres clients funcionalitats que l’estàndard de Microsoft no contempla i seria d’utilitat per a reduir tasques repetitives i sense valor, automatitzant-les. Si Microsoft les incorpora de manera nativa en la seva versió estàndard, la llevem de la nostra solució per a incorporar només aquella funcionalitat que no es pugui resoldre utilitzant la base del ERP.