Amb Microsoft 365, el núvol de productivitat del món, Microsoft utilitza la potència del núvol per ajudar les persones i organitzacions a aconseguir més. L’any passat, va compartir una nova visió de la gestió del treball, dissenyada específicament per ajudar els equips a col·laborar en els projectes de manera més eficient i aconseguir més junts. Avui s’anuncia un gran pas cap a l’assoliment d’aquesta visió amb la disponibilitat general del nou Microsoft Project juntament amb un nou pla de subscripció.

Col·laborar en equips i projectes s’ha convertit en una part integral de la nostra experiència laboral. Les empreses confien cada vegada més en els equips de projecte per fer avançar les iniciatives estratègiques, impulsar el canvi i resoldre problemes difícils. Però mantenir els projectes en marxa no és fàcil, especialment quan els equips estan treballant en múltiples fluxos de treball per aconseguir objectius agressius en terminis ajustats.

El nou Microsoft Project està dissenyat per ser alhora simple i potent, de manera que qualsevol pot començar ràpidament i prendre el control de qualsevol projecte immediatament.

Una nova i fresca experiència

Project ofereix una experiència d’usuari redissenyada que és simple i intuïtiva. Els equips poden afegir ràpidament nous membres i configurar tasques, i després canviar fàcilment entre quadrícules, taules o gràfics de línia de temps (Gantt) per seguir el progrés. I com a Project forma part de la família de Microsoft 365, els equips de projecte poden estalviar temps i fer més amb connexions incorporades a aplicacions familiars com Microsoft Teams i Office.

Col·laboració més fàcil

Dissenyat per fer molt més que només seguir el progrés, Project treballa amb els equips per donar suport a la col·laboració i facilitar la gestió de tots els aspectes d’un projecte d’equip, incloent l’intercanvi d’arxius, xats, reunions i molt més. Els membres de l’equip en llocs dispersos poden fins i tot editar tasques simultàniament, de manera que poden fer més coses junts, sense importar on es trobin. Per ajudar els equips a mantenir-se en el bon camí, Project ofereix un motor de programació automatitzat basat en l’esforç, la durada i els recursos.

Microsoft Project i Teams
Coautoria en Microsoft Project

Informació a l’abast de la mà

El nou Project proporciona una major visibilitat dels seus projectes i eines poderoses per ajudar-te a anticipar-se a les necessitats futures. Crea impressionants quadres de comandament interactius en Power BI, perquè puguis visualitzar tots els aspectes de cada projecte d’un cop d’ull. Aconsegueix la visió general de tots els teus projectes en tota la teva organització amb la funció visual i interactiva de mapa de ruta.

Dades del projecte en un panell de control de Power BI

Plataforma extensible

Construït sobre la plataforma Microsoft Power Platform, Project et permet connectar-te ràpidament a les aplicacions i serveis que ja s’utilitza, i crear experiències personalitzades d’escriptori i mòbils per satisfer les necessitats específiques de cada equip de projecte. Les eines fàcils d’utilitzar faciliten la creació de processos de flux de treball automatitzats que agilitzen el compliment i augmenten l’eficiència. Fes tot això i més amb la confiança de saber que estàs construint sobre les poderoses capacitats de seguretat i compliment de Azure, el núvol empresarial més fiable del món.

Presentació d’un nou pla de Microsoft Project per a tots els usuaris

Com a part d’aquest llançament, també s’anuncia un nou pla de subscripció: Project Plan 1.

El Project Plan 1 és per equips que necessiten les capacitats essencials per administrar projectes orientats a tasques, com l’assignació de tasques i dependències i la programació i seguiment del treball de projectes mitjançant llistes, taules i cronogrames.

Project Plan 1 s’uneix a les ofertes de subscripció actuals, Project Online Professional i Project Online Premium, que ara s’anomenen Project Pla 3 i Project Pla maig respectivament. Els clients que utilitzen Project Online poden seguir fent-ho amb confiança sabent que estem compromesos amb el seu èxit sense importar el servei de Project que triï.

Si encara no tens una subscripció, et convidem a que aprenguis més o provis el Project Plan 1 avui mateix.

Necessites ajuda?

En Olivia podem ajudar-te en la prova i futura implantació de la solució juntament amb tota la suite de solucions de negoci de Microsoft.

Reservar una demostració
Captcha