Protegir les dades dels clients i les dades empresarials patentades és la base de la continuïtat del negoci. Però quan els empleats intenten treure el treball endavant, la seguretat és sovint la gran perdedora. Aquest document enviat per correu electrònic amb informació confidencial dels clients, aquest empleat subcontractat que encara té accés al teu sistema, aquesta contrasenya que un empleat ha anotat en una nota adhesiva. Encara que les dreceres com aquests poden semblar eficients en el moment, deixen la teva empresa vulnerable als atacs.

La seguretat no és només per als blancs grans i lucratius, com els bancs i les empreses de crèdit. De fet, el 58% de les petites i mitjanes empreses ha sofert una filtració de dades i el 60% afirma que la raó era un empleat o un subcontractat negligent. Per això és fonamental que les eines que el teu equip utilitza per a fer el seu treball tots els dies també protegeixin la teva empresa.

Les tres causes principals de les vulneracions de les petites i grans empreses són la pirateria (52%), els atacs socials (33%) i el malware (28%).

 

Microsoft 365 permet als empleats fer el seu treball sense posar en perill a la teva empresa aplicant les millors mesures de seguretat en tot el conjunt d’eines:

La protecció de la informació manté protegits les dades dels clients. 

 

 

La protecció contra amenaces defensa als teus sistemes dels atacs de ransomware i malware.

L’administració de dispositius i les dades adjuntes en el cloud de Intune et permeten controlar qui té accés als documents i a la informació.

Windows Hello et permet autenticar fàcilment als usuaris.

 

És fonamental que puguem trobar un espai on siguem capaços de compartir documents importants o confidencials que no suposi un perill i no hàgim de pensar si es pot produir una filtració. Tothom treballa a la velocitat de la llum, per la qual cosa si has de parar-te a pensar i preocupar-te, la productivitat resultarà afectada. 

Aimee Berniard – Directora de marketing digital d’ Operation Smile 

Microsoft 365 t’ofereix seguretat de nivell empresarial que contribueix a mantenir les dades dels clients i de l’empresa protegits sense interrompre el flux de treball.