Us donem la benvinguda a Club Olivia, un espai per a parlar d’una manera més distesa de tot allò que expliquem a la web, bloc, xarxes socials, però directament explicat per les persones que coneixeries si contractessis els nostres serveis. Sense filtres de màrqueting i amb el llenguatge directe, de tu a tu.

En aquesta ocasió hem volgut parlar del simbolisme del dia de la dona treballadora amb opinions de les nostres companyes i companys, acompanyat d’anècdotes de la seva trajetòria profesional i vivències pel fet de ser dona i més en especial en el món de les TIC.

A Olivia creiem en un paper més actiu i decisiu en el desenvolupament de la nostra activitat i prova d’això és la paritat no intencionada del nostre comité de direcció. També tenim la sort de comptar amb directores de projectes, financeres, programadores, consultores, administratives, desenvolupadores de negoci, etc. Però també creiem que tindriem una visión esbiaixada si diguessim que en tots els ambits és així, per això creiem que és bo recordar-ho dia a dia i en especial aquest dia on totes i tots fem altaveu d’aquesta situació que hem de revertir.

Grabació amb Microsoft Teams del podcast

 

Podcast

 

Subscriu-te al podcast a Spotify

 

Veure altre plataformes de subscripció