Avui al Club Olivia hem xerrat amb l’ Ana, la nostra directora financera i una de les nostres clientes principals. Sempre hem sentit que a cal ferrer, ganivet de pal però a Olivia sempre hem apostat per ser els primers treballant amb les eines que implantem als nostres clients.

A Olivia des del principi hem estat treballant amb eines de Microsoft. En l’àrea Comercial i Màrqueting utilitzem Dynamics 365 for Sales, a Atenció al Client, Dynamics 365 Customer Service, que precisament en un anterior Club Olivia parlem amb Marc Bascó i a l’àrea financera l’ Ana ha viscut en les seves pròpies carns el pas que molts dels nostres clients estan vivint, deixar enrere Navision i treballar amb Business Central. Ens hem posat a prova nosaltres mateixos, amb el nostre equip, a canviar la manera de treballar i formar a l’equip d’administració com si fos un client més. I com tot client, tenen les seves coses i com tot projecte, hem tingut les nostres històries.

Ana ens explica la seva visió com a directora financera de la necessitat d’un ERP i de la facilitat per a fer tasques com els reports o la conciliació amb bancs.

Podcast (en castellà)

 

Grabació amb Microsoft Teams del podcast (en castellà)

 

Subscriu-te al podcast a Spotify

 

Veure altres plataformes de subscripció