Fa uns anys veient la dificultat de trobar talent en el sector, vam iniciar un projecte per a formar nous professionals que comencen en el món laboral o en el sector. Després d’aquest procés d’aprenentatge s’incorporen a l’equip com un membre més en els nostres projectes amb clients. Eva Martin, la mentora que acompanya a tots aquests nous talents, ens explica com és aquest procés i les claus d’èxit.

Comencem parlant de la diferència entre considerar-los becaris o com en aquest cas, perfils júniors. En cap moment fan tasques menors pel fet d’estar en fase d’aprenentatge. Des del principi, els nostres canterans treballen amb els nostres sèniors, aprenent d’ells i agafant bones pràctiques com la sempre oblidada documentació.

Segons avança la conversa veiem que el paper de l’Eva es converteix més en una tutora que no una formadora. Aquest acompanyament psicològic és molt important en tot el procés ja que en molts casos són les primeres experiències laborals i la inexperiència pot portar a moments que es poden encallar i frenar la seva progressió. Això explica que el fet de ser online a causa del Covid, ha dificultat aquesta part més d’acompanyament que només es pot apreciar de qualitat quan ens trobem en un entorn físic.

Ha estat un plaer xerrar de com veiem les noves generacions de professionals i com adaptar els plans de carrera perquè algun dia formin part d’aquest nucli que fa més de 15 anys que treballa junts.

 

Podcast ( en castellà)

 

Grabación con Microsoft Teams del podcast (en castellà)

 

Subscriu-te al podcast en Spotify

 

Ver otras plataformas de suscripción