Quan funciona, la tecnologia ens fa la vida més fàcil. Els clients poden programar cites sense maldecaps. L’equip de màrqueting pot eliminar els obstacles per a sol·licitar comentaris als clients. L’equip de productes pot compartir dissenys sense haver de preocupar-se per disposar dels permisos adequats. I tothom pot prendre decisions més ràpid i fer el treball fàcilment sense donar moltes marrades.

Però a vegades la tecnologia fa que els processos siguin més complexos. Les comunicacions internes es perden entre els correus electrònics i les aplicacions de missatgeria, els clients es veuen obligats a donar moltes voltes innecessàries i els fluxos de treball repetitius i les tasques manuals roben un temps preciós i frustren als empleats.

El conjunt d’eines connectades de Microsoft 365 converteix a la tecnologia en una aliada de la teva empresa. Pot ajudar-te a tu i als teus empleats a fer el treball diari, amb totes les eines de productivitat que necessites en un sol lloc:

 

  • Els clients poden utilitzar Bookings per a programar cites fàcilment i Microsoft Forms per a enviar els seus comentaris. 
  • El teu equip pot usar To Do, Planner o Lists per a mantenir-se al corrent dels projectes. 
  • Pots alliberar-te de les tasques repetitives amb Microsoft Power Automate, perquè puguis fer el treball que realment importa. 

 

 

Abans, malgastàvem moltes hores tractant de localitzar documents en recursos compartits d’arxivaments. Ara usem els canals de Teams i la integració amb Microsoft Stream per al desenvolupament de contingut i la producció de vídeo. Triguem només tres mesos a crear 72 cursos de formació nous. En el passat, això ens hauria portat més d’un any.

Karl Fulk – Director d’ operacions d’aprenentatge de Mattress Firm

 

Microsoft 365 ajuda als empleats a treballar de forma més eficient amb eines modernes i flexibles que agiliten els processos.