ERP per al sector de l’alimentació

Reptes en la producció i distribució d’aliments

Un desafiament que tots hem d’afrontar. No podem ignorar-ho. Els aliments són cada vegada més escassos mentre la població creix. Independentment de si s’és una empresa de producció o un majorista d’aliments, un detallista o proveïdor de programari específic per a aliments. Com podem continuar satisfent les necessitats alimentàries d’una població mundial en constant creixement? Aquesta pregunta torna una vegada i una altra. Creiem que la tecnologia pot exercir un paper important en la preparació del món per al futur.
Les companyies d’aliments no són idèntiques. Una empresa de producció d’aliments no pot comparar-se amb un majorista. Tots dos encaren els seus propis problemes. Mentre que una empresa de producció obté els seus propis productes i ha de bregar amb la planificació de la producció i la qualitat, una empresa comercial es concentra en l’adquisició, els nivells d’existències suficients i la rotació de productes. No obstant això, hi ha una sèrie d’àrees que s’apliquen a totes i cadascuna de les empreses d’aliments.