Si ets una empresa que opera a Catalunya o que té clients en aquesta regió, saps com d’important és comunicar-te en el llenguatge local. El català és una llengua oficial a Catalunya, juntament amb el castellà, i és parlada per més de 7 milions de persones. A més, el català és un idioma amb una rica història i cultura, que forma part de la identitat de molts catalans.

Però, a l’hora de gestionar el teu negoci amb un sistema ERP com Dynamics 365 Business Central, et pots trobar amb un problema: el sistema no està disponible en català. Això pot suposar un inconvenient per a tu i per als teus empleats, que han de treballar amb una interfície en un altre idioma que no és el seu. També pot afectar a l’experiència dels teus clients, que poden preferir rebre factures, albarans i altres documents en català.

Per això, a Olivia hem desenvolupat un addon per traduir Dynamics 365 Business Central al català. Es tracta d’una solució que et permet adaptar el sistema ERP al teu idioma preferit, sense necessitat de modificar el codi font ni instal·lar cap programari adicional i de forma gratuïta. Amb aquest addon, podràs gaudir de les avantatges de Dynamics 365 Business Central en català, com:

 • Millorar la productivitat i l’eficiència del teu equip, al treballar amb una interfície més familiar i còmoda.
 • Reduir els errors i les confusions derivats de la traducció o la interpretació de les dades i els processos del sistema.
 • Augmentar la satisfacció i la fidelització dels teus clients, al oferir-los un servei més personalitzat i adaptat a les seves preferències lingüístiques.
 • Complir amb la normativa vigent en matèria d’ús del català a les administracions públiques i les empreses privades.
 • Potenciar la imatge de la teva empresa com una entitat compromesa amb la cultura i la diversitat lingüística de Catalunya.

Per què és important preservar i promoure el català com a llengua empresarial?

El català no és només un idioma, sinó també una forma d’expressar-se, de pensar i de sentir. El català és part del nostre patrimoni cultural i de la nostra identitat com a poble. Per això, preservar i promoure el català com a llengua empresarial té diversos beneficis, tant per a les empreses com per a la societat en general. Alguns d’aquests beneficis són:

 • Contribuir al desenvolupament econòmic i social de Catalunya, al generar riquesa i ocupació en un sector estratègic com és el tecnològic.
 • Afavorir la cohesió social i territorial de Catalunya, al garantir els drets lingüístics de tots els ciutadans i ciutadanes.
 • Fomentar la innovació i la creativitat en el sector empresarial, al utilitzar una llengua amb una gran capacitat expressiva i comunicativa.
 • Enfortir el sentiment de pertinença i d’orgull dels treballadors i treballadores, al sentir-se valorats i respectats pel seu idioma.
 • Millorar la imatge internacional de Catalunya, al projectar una imatge de modernitat, diversitat i qualitat.

Com funciona l’addon d’Olivia per traduir Dynamics 365 Business Central al català?

L’addon d’Olivia per traduir Dynamics 365 Business Central al català és una solució senzilla, gratuïta i ràpida d’implementar. Només has de contactar amb nosaltres i t’enviarem un fitxer amb la traducció completa del sistema ERP al català. Aquest fitxer s’instal·la al servidor on s’allotja Dynamics 365 Business Central, i s’aplica a tots els usuaris del sistema.

Un cop instal·lat l’addon, podràs accedir a Dynamics 365 Business Central en català des de qualsevol dispositiu i navegador. L’addon respecta l’estructura i el funcionament del sistema original, i només canvia l’idioma de la interfície i els documents. A més, l’addon és compatible amb totes les versions i actualitzacions de Dynamics 365 Business Central, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te per possibles incompatibilitats o pèrdues de funcionalitat.

Quines avantatges té l’addon d’Olivia per traduir Dynamics 365 Business Central al català?

L’addon d’Olivia per traduir Dynamics 365 Business Central al català és l’únic disponible al mercat, aquest té diversos avantatges, algunes d’elles són:

 • És una solució desenvolupada per experts en Dynamics 365 Business Central, que coneixen a fons el sistema ERP i les seves particularitats.
 • És una solució homologada per Microsoft, que compleix amb els estàndards de qualitat i seguretat exigits pel fabricant.
 • És una solució personalitzable, que s’adapta a les necessitats específiques de cada client i permet realitzar ajustos o modificacions segons les seves preferències.
 • És una solució gratuïta.

Com puc contractar l’addon d’Olivia per traduir Dynamics 365 Business Central al català?

Si estàs interessat en contractar l’addon d’Olivia per traduir Dynamics 365 Business Central al català, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre com instal·lar i configurar l’addon al teu sistema ERP.

A Olivia som proveïdors líders de solucions ERP i socis estratègics de Microsoft. Comptem amb més de 20 anys d’experiència en el sector i hem ajudat a més de 500 empreses a millorar la seva gestió empresarial amb Dynamics 365 Business Central. El nostre equip està format per professionals qualificats i certificats, que t’oferiran un servei de qualitat i una atenció personalitzada.

No ho dubtis més i fes el salt al català amb l’addon d’Olivia per traduir Dynamics 365 Business Central. Veuràs com el teu negoci millora i els teus clients t’ho agraeixen. Contacta amb nosaltres avui mateix i t’informarem de tot el que necessitis!