Entre les novetats destaca la disponibilitat de les anotacions col·laboratives en les reunions, una experiència millorada de la primera fila a les sales de Microsoft Teams o la traducció intel·ligent del xat en els dispositius mòbils. Si estàs interessat a conèixer encara més les innovacions de Microsoft Teams, assisteix a la pròxima conferència Microsoft Ignite del 12 al 14 d’octubre, de manera digital o presencial. Podràs inscriure’t en aquest link.

Rendiment de Teams

Teams optimitzat per a Apple Silicon

L’aplicació Teams està ara optimitzada per a ordinadors Mac amb Apple Silicon. Això suposa un augment significatiu del rendiment, la qual cosa garanteix un ús eficient dels recursos del dispositiu i una experiència optimitzada de Teams fins i tot quan s’utilitzen diversos monitors d’alta resolució durant les crides o les reunions.

Reunions

Cameo a PowerPoint Live

Cameo és una nova experiència de PowerPoint que integra a la perfecció les imatges de la càmera de Teams a la teva presentació, permetent-te personalitzar com i on vols que apareguin en les teves diapositives i oferint-te recomanacions de disseny per a una visualització òptima. Quan arribi el moment de la presentació, utilitza PowerPoint Live en Teams per a realitzar una presentació remota envolupant.

 

 

Anotacions col·laboratives a les reunions de Teams

Les anotacions col·laboratives a les reunions de Teams, amb la tecnologia de Microsoft Whiteboard, permeten a tots els participants en una reunió anotar ràpidament el que està en una pantalla compartida en una reunió de Teams. Quan estigui compartint la seva pantalla completa en una reunió, seleccioni Iniciar anotació. Tots els participants en la reunió poden començar a fer anotacions immediatament. Pots afegir notes, formes, text i reaccions per a expressar-te. Es tracta d’una nova i potent manera de col·laborar en temps real per a recopilar comentaris i revisar el contingut.

Interpretació d’idiomes

La interpretació d’idiomes permet que els intèrprets tradueixin el que diu l’orador a un altre idioma en temps real sense interrompre el flux i l’exposició de l’orador. Això permet celebrar reunions més inclusives en les quals els participants que no parlen el mateix idioma poden col·laborar plenament entre si.

Seleccionar la modalitat Junts per a tots els participants en la reunió

La modalitat Junts fa que els participants en les reunions virtuals se sentin més com si estiguessin junts en la mateixa sala durant les reunions virtuals. Ara, els organitzadors i presentadors de les reunions també poden seleccionar la modalitat Junts perquè tots els participants en la reunió tinguin la mateixa vista.

Preasignar als membres del canal a les sales de reunió

Actualment, només els participants convidats a una reunió poden ser assignats a una sala de descans. Ara, com a organitzador de la reunió, pots preasignar participants dins de les reunions de canal per als membres no convidats explícitament a la reunió.

Transcripció creada automàticament durant els enregistraments

Ara pots crear transcripcions de reunions automàticament durant els enregistraments d’aquestes. Si els administradors de TU habiliten les transcripcions per a l’organització i l’organitzador de la reunió activa l’opció Gravar automàticament la reunió, la transcripció de la reunió s’iniciarà quan aquesta comenci.

Millores en la usabilitat de les notificacions durant les reunions

Les notificacions durant les reunions s’han simplificat i actualitzat perquè distreguin menys. Les notificacions apareixen en la part superior central de l’escenari de la reunió i les bombolles de notificació s’apilen unes sobre altres a mesura que apareixen noves notificacions. Així s’eviten els solapaments de notificacions i es té una experiència visual més neta. A més, també pots posposar les notificacions que es repeteixen, com les bombolles de xat.

Deixar una reunió a tots els meus dispositius

Quan t’uneixes a una reunió de Teams utilitzant diversos dispositius personals, normalment vols sortir de la reunió des de tots els dispositius. Amb un sol clic, ara pots sortir d’una reunió des de tots els teus dispositius.

Trucades de telèfon

Música en espera per a la transferència de crides

La música en espera està disponible per a les anomenades posades en espera per a una transferència de crides. La música és la predeterminada proporcionada per Microsoft o la música personalitzada que els administradors poden carregar i configurar.

 

Si vols començar a treballar amb Microsoft Teams, emplena el formulari i et descobrirem tot el potencial de l’eina líder per a la comunicació i col·laboració entre equips.

Contacta amb nosaltres
reCAPTCHA