Mentre naveguem per la pandèmia mundial i les empreses es preparen per a tornar a l’entorn laboral, és clar que la manera de treballar de les persones ha evolucionat. La naturalesa canviant de la força de treball significa que les organitzacions han de gestionar forces de treball elàstiques, híbrides i remotes en més formes que mai.

Windows 365 porta el sistema operatiu al núvol de Microsoft, transmetent de manera segura tota l’experiència de Windows -incloent totes les aplicacions, continguts i configuracions dels seus clients- a qualsevol dispositiu. Aquest enfocament crea una categoria d’informàtica personal totalment nova, específica per al món híbrid: el PC en el núvol. Fàcil de desplegar i gestionar per al departament de TU, Windows 365 proporciona una experiència Windows consistent des del núvol fins al client. Per als clients comercials de totes les grandàries, el servei pot mantenir als empleats productius en un món de treball híbrid, al mateix temps que ajuda a les organitzacions a mantenir la seguretat i els estàndards de compliment.

 

Al març, Microsoft ha anunciat que permetrà als partners facilitar trials d’un mes de Windows 365 als seus clients. Us mantindrem informats. Encara que si vols reservar ja el teu trial i quan estigui disponible te l’enviem, deixa’ns les teves dades en aquest formulari