Una dels avantatges que l’accés a Business Central sigui mitjançant un navegador web és que tenim una infinitat d’opcions afegides, més enllà de les que incorpora el propi ERP. Per exemple, podríem ampliar la seva visualització amb els comandaments ctrl + o ctrl -. Una altra de les opcions del navegador que podríem utilitzar és la del cercador, no per a buscar punts de menú o opcions, ja que el menú propi de Business Central és molt eficient en aquesta funció, sinó per a buscar alguna paraula o número en la pantalla que estem visualitzant. Per exemple, si estem veient un llistat de comandes, buscar una comanda per l’import en concret.

En moltes de les aplicacions de Microsoft com Microsoft Teams, Word o Outlook es modifica l’aplicació a la manera que estigui configurat en el sistema. Pel que si tenim activada la visualització fosca, automàticament veurem el software de manera fosca. Business Central al ser un accés del navegador i no una aplicació instal·lada en el nostre ordinador, no tindríem aquesta opció, però podem aprofitar una funció del navegador Edge per a canviar a la visualització fosca i poder visualitzar tota la interficie amb aquesta gamma i intensitat de colors.

Per a això accedirem a les característiques experimentals de Microsoft Edge, ocultes dins de la pàgina de configuració escrivint aquest text en el cercador: edge://flags/#enable-force-dark. Per defecte està amb l’opció “Default”, ho canviarem a “Enabled” i el navegador es reiniciarà i volià, tenim el nostre Business Central amb la visualització fosca, totalment funcional.

T’ho ensenyem en aquest vídeo perquè el vegis amb els teus propis ulls: