Des de la implantació, el juliol del 2017, de la normativa del Subministrament immediat d’Informació (SII), les empreses obligatòriament han de remetre la informació pertinent de les factures emeses / rebudes en un termini màxim de quatre dies per via telemàtica a l’AEAT.

Olivia, des de la data, ofereix als seus clients el mòdul SII per a la integració d’aquest requeriment amb Microsoft Dynamics NAV, per tal d’alinear el programari ERP amb les normatives legals. El funcionament del programa es va adaptar a la nova normativa, establint un contacte directe de Navision amb l’AEAT per a l’enviament d’informació i recepció del feedback generat per part de l’Agència Tributària. Gràcies al contacte directe, és possible consultar també en tot moment quin és l’estat de l’enviament, recepció i acceptació de la informació enviada a l’AEAT.

Gràcies a l’experiència dels nostres clients treballant amb el mòdul, hem incorporat dues noves funcionalitats, per automatitzar la seva activitat i despreocupar del SII a fi de no dedicar temps a tasques que no aporten valor afegit:

  • Recollida diària de dades, més l’enviament de documents a Hisenda en manera automàtica
  • Exclusió de l’enviament d’abonaments de vendes / compres amb import 0

Si treballes amb una versió igual o superior a 2009 R2 de Microsoft Dynamics NAV podem ajudar-te a complir amb la normativa d’una manera més senzilla i integrada amb el teu ERP.

Contacta amb nosaltres
reCAPTCHA