Certificado CfMD

 Certified for NAV

13 novembre 2013

Olivia Sistemes anuncia avui que el seu Solució de Planificació a Capacitat Finita FCS2013 ha aconseguit l’Acreditació Certified for Microsoft Dynamics®.

Certified for Microsoft Dynamics® és el més alt estàndard de Microsoft en programari desenvolupat per un Partner. Aquesta certificació representa un pas important en elevar l’estàndard en solucions de programari de socis desenvolupadors d’aplicacions de negoci específiques per a la indústria. Olivia Sistemes ha demostrat la seva qualitat en el desenvolupament i la compatibilitat amb el producte Microsoft Dynamics amb Veri Test, un servei de Lionbridge que realitza proves independents i rigoroses sobre la integració de la solució amb Microsoft Dynamics. Olivia Sistemes també ha guanyat la designació de Certified Partner de Microsoft amb la competència ISV.

FCS 2013 – Planificador a Capacitat Finita és una eina gràfica que augmenta la fiabilitat dels terminis de lliurament. Sincronitza els subministraments i la producció. Redueix el nivell d’interferències. Millora la productivitat i redueix el nivell d’estrès a la fàbrica. Gestiona eficientment els canvis. Producció interna i / o externa (subcontractació). Optimitza els recursos a capacitat finita / infinita. Fabricació contra Comanda, fabricació contra Stock o Entorns de Encadellat sota comanda. Ofereix una gran visibilitat del WIP. A-T-P. Eina de Planificació Comparativa i Anàlisi de Colls d’Ampolla.

Més informació sobre FCS