Skype per a empreses Online es retirarà el 31 de juliol de 2021. Després d’aquesta data, el servei ja no estarà disponible.

Els clients actuals de Skype per a empreses Online amb Office 365 no experimentaran cap canvi en el servei fins a la data del seu tancament i podran continuar afegint nous usuaris segons sigui necessari. No obstant això, a partir de l’1 de setembre de 2019, tots els nous clients de l’Office 365 s’incorporaran directament Teams.

Els clients de Skype (consumidor), Skype for Business Server i Skype on-premise no es veuran afectats per la retirada del servei de Skype for Business Online.

Per permetre que els clients planifiquin i implementin una actualització reeixida de Skype per a empreses Online a Teams, Microsoft ofereix orientació i recursos integrals, que inclouen un marc de treball d’èxit comprovat, millors pràctiques, actius descarregables, formació gratuïta dirigida per un instructor i assistència d’incorporació de FastTrack per als plans elegibles. Olivia ofereix orientació personalitzada per a realitzar aquesta transició. En Olivia vam realitzar aquesta transició fa uns mesos i podem compartir l’experiència amb les empreses que necessitin assessorament per començar a treballar amb Teams i conèixer tot el potencial que l’eina ofereix als seus usuaris.

Si necessites més informació o vols una valoració del nostre pla de suport per a la transició, pots omplir el següent formulari.

Reservar una demostració
Captcha