Sempre he dit que l’equip és la clau de l’èxit d’Olivia. Ningú en particular, sinó tots en conjunt. Cadascú al seu lloc, i sempre tots disposats a donar suport a tots. Un bon equip, professional i cohesionat és la base d’un bon treball i, en conseqüència, de la satisfacció dels clients.

Un bon equip no és un conjunt de persones. És molt més. Un bon equip requereix una contínua comunicació, una gran dosi de confiança professional i personal, i una coordinació contínua.

Fa temps que a Olivia fem servir el tele-treball, el tele-suport, etc … No és res de nou, tecnològicament parlant, i es podria suposar que ho sabem tot d’aquest tema. Tecnològicament podria ser cert, però he de dir que, personalment jo, he “descobert” la cara més “humana” d’aquesta tecnologia durant aquests últims dies.

Aquests dies “diferents” que ens ha deparat un confinament no desitjat a tots, he descobert que em sento més a prop de l’equip, i que el sento encara més cohesionat si cap. Fins i tot més que quan estava físicament molt més a prop. Ens veiem les cares de prop, ens reunim en reunions curtes i útils (de vegades més llargues, però sempre molt productives, perquè sabem que, si ens queda alguna cosa al tinter, farem una altra reunió, amb només prémer el botó).

La tecnologia té un costat molt més personal del que sembla: el que li posem quan la fem servir les persones.


Autor : Antoni Salas – CEO de Olivia