Fa ja uns mesos, allà quan estàvem passant moltes més hores de les que volguéssim a casa…ja sabeu al que em refereixo…va sorgir a Olivia una idea innovadora.

Sí, quan la monotonia del confinament estava ja ancorada en el nostre dia a dia, i les idees noves s’agraïen més que mai, em va arribar una sol·licitud d’un meeting en Teams que va despertar la meva curiositat. Érem uns quants participants que en aquest moment no estàvem col·laborant junts en cap projecte, i d’aquí la meva incipient intriga.

Aquesta va ser la primera pista de què anava a parlar-se d’una cosa totalment nova, Academy. Un projecte basat en una formació didàctica online, que permetria als nostres clients gaudir d’un catàleg de vídeos en els quals s’explica de manera senzilla, amena i breu les funcionalitats de les aplicacions de Microsoft 365.

I quin era el granet de sorra de nosaltres els consultors? Doncs donar-los veu a aquests vídeos! I per a mostra, un botó:

 

I quina experiència… que si el micro, que si la pantalla, ai que em vaig deixar oberta una pestanya que no deuria…! ai que he dit “hola tarda” en comptes de “bona tarda”! En fi, coses del directe… Al final amb una mica de pràctica, ens hem tret el títol de youtuber-consultor. Jo que sempre he cregut en el poder dels vídeos! Què per què? Doncs perquè un vídeo són anotacions didàctiques que tenir sempre a la teva disposició. Hi ha tasques que es realitzen diàriament, s’interioritzen a poc a poc fins que es tornen part de la rutina. Però fins que això ocorre, tens els teus vídeos per a consultar. Però, ull, no totes les tasques són així. Hi ha treballs que es realitzen anualment, mensualment… I com és lògic, es recorden menys. Tenir un recurs com aquest a la teva disposició, és sens dubte una forma àgil de solucionar aquests moments de dubte sense haver de consultar alPartner.

Què és la Academy?

 

A més, amb la sort que el vídeo el pot veure Mari Carmen d’administració, però també Luís de comptabilitat. Ull, potser el més important, quan es cobreixen en vacances, ni Mari Carmen cridarà a Luís que està a les Bahames, ni Luís a Mari Carmen, que està en Honolulu.

Autora – Laura Soto – Consultora funcional Business Central