En el canviant clima macroeconòmic actual, Microsoft es centra en ajudar les organitzacions de tots els sectors a utilitzar la tecnologia per a superar els reptes i sortir enfortides. Des de l’habilitació del treball híbrid fins a la incorporació dels processos empresarials al flux de treball, Microsoft 365 ajuda a les organitzacions a complir amb el seu imperatiu digital perquè puguin fer més amb menys.

Microsoft presenta noves experiències d’ús compartit a OneDrive, permetent la creació i la col·laboració en Microsoft Office i connectant als empleats amb els objectius de l’organització amb Microsoft Viva Goals. Aquestes són les novetats:

Permetre la creació i la col·laboració amb Microsoft 365

Microsoft 365 et permet crear, compartir i col·laborar en un sol lloc amb les teves aplicacions favorites. Les noves capacitats de Microsoft Office faciliten l’accés, la creació i l’organització d’idees en la web o en el dispositiu mòbil.

A la web, la fixació de persones en “El meu contingut” et permet crear una experiència més personalitzada fixant als teus principals col·laboradors perquè puguin tornar fàcilment al contingut dels seus contactes més importants.

A l’aplicació mòbil, Microsoft Feed permet als usuaris comercials descobrir contingut interessant i rellevant, activitat i informació extreta de la seva xarxa de Microsoft 365.

A més, Microsoft Lens a l’aplicació utilitza text interactiu per a ajudar-te a reutilitzar la informació de les fotos existents, les captures de pantalla o les vistes de la càmera per a capturar ràpidament notes, copiar i pegar entre plataformes, guardar en el teu dispositiu o compartir amb uns altres.

Reconnectar i comprometre a una plantilla dispersa

Les organitzacions reconeixen cada vegada més que l’experiència i el benestar dels empleats són essencials per a la productivitat, per això el 25% de les empreses de Fortune 500 ja utilitzen Microsoft Viva. Microsoft està afegint noves capacitats en Viva i Teams per a ajudar a mantenir als empleats connectats entre si, amb el seu equip i amb la missió, la cultura i els objectius empresarials de l’organització.

Viva Goals -ara disponible de forma generalitzada- connecta als empleats amb els objectius de la teva organització, els ajuda a mantenir-se alineats a escala, i impulsa els resultats empresarials per a capacitar a les persones i als equips perquè comprenguin el seu impacte. Viva Goals és compatible amb el marc d’establiment d’objectius i resultats clau (OKR) que crea de manera natural una alineació entre el treball que realitzen els equips i els principals professionals de l’empresa. Atès que Viva Goals forma part de Microsoft Viva, s’integra en l’experiència de l’empleat, la qual cosa permet a les persones i als equips donar el millor de si mateixos des de qualsevol lloc. Utilitza Viva Goals com una aplicació web independent o directament des de Teams o altres integracions de tercers.

Ara existeix una experiència de sondeig millorada al Teams. Els propietaris de les reunions de Teams poden crear i llançar fàcilment noves enquestes predefinides o reutilitzar enquestes recents per a augmentar la participació i recollir les aportacions de les seves plataformes de reunions, així com compartir els resultats en directe. Una nova experiència dinàmica amb animacions per a la votació i la visualització dels resultats fa que les enquestes siguin més interactives i atractives. També s’ha afegit la “Qualificació” com un nou tipus de pregunta.

La direcció de Microsoft amb Microsoft 365 és clara: capacitar als empleats amb eines de comunicació i col·laboració per a treballar en entorns híbrids. Cada vegada hi haurà més innovacions per a adaptar la tecnologia a les noves maneres de treballar que ja no són del futur sinó ja són part del present.

 

Traducció del post original : From intuitive sharing with OneDrive to driving prioritization with Viva Goals—here’s what’s new in Microsoft 365