Us donem la benvinguda a Club Olivia, un espai per a parlar d’una manera més distesa de tot allò que expliquem a la web, bloc, xarxes socials, però directament explicat per les persones que coneixeries si contractessis els nostres serveis. Sense filtres de màrqueting i amb el llenguatge directe, de tu a tu.

En el primer podcast hem volgut començar per un petit raig d’esperança. Una dona dins del món tecnològic i la consultoria que ens parla de projectes relacionats amb el retail que tenim en marxa. I a més és la nostra youtuber de referència, amb els seus vídeos sobre Business Central en el nostre projecte Olivia Express.

Laura Soto ens ha explicat mitjançant l’experiència dels nostres últims projectes, com LS Central facilita el procés de digitalització per al sector del retail. Gràcies a estar al Cloud guanyem en agilitat i no perdem cap funcionalitat respecte el model tradicional d’instal·lació. Comptar amb una solució especialitzada no limita l’ús del ja conegut Business Central (Navision), tot el contrari, amplia les opcions típiques del dia a dia de tot retailer ja sigui a la botiga, el magatzem o la central. A més està preparada per a entorns de negoci més petits a entorns amb franquícies.

De primera mà hem sentit les sensacions, primer dels nostres consultors implantant la solució fins a les reaccions dels nostres clients i del personal que treballarà amb aquestes eines.
Us deixem amb aquesta amena xerrada on hem trencat les barreres de la tecnologia Cloud i les solucions adaptades a sectors específics conegudes com a verticals.

 

Podcast

 

Grabació amb Microsoft Teams del podcast

Subscriu-te al podcast a Spotify

 

Veure altre plataformes de subscripció